Nőnapi ünnepség a pusztinai Magyar Házban

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_nonap12.jpgMárcius 8 alkalmával idén is köszöntöttük az anyukákat a nőnap alkalmával. Nagyon szép viseletben felöltözve, úgy fiuk mint lányok, mondókával, versecskével, énekekkel köszöntötték az anyukákat. Jó érzés volt látni, hogy nemcsak az anyukák, hanem a nagymamák és apukák is jöttek meghallgatni a gyerekeiket.

 

 

Igen, még egyszer megerősíteni akartuk, hogy nagyon illik a magyar szó a gyerekek szájába, ezért biztatást kaptak az anyukák hagy minél többet beszéljenek a kis gyerekekhez magyarul otthon.
Meglepetés volt anyukák számára, mikor együtt a puszival egy kis ajándékot is kaptak a gyerekeiktől. Ugyanakkor gondoskodtunk, hogy a gyerekeknek is jusson egy kis édesség a jó produkcióért. Kicsik és nagyok, gyerekek és szülők együtt fogyasztottunk egy jó meleg teát is.
A kedves tanáraink Bilibók Jenő, Rosu Anna nagyon nagy izgalommal követtek a tanulók által bemutatott kis programot. Jól sikerült, és megható volt.
Köszönet a rózsafüzérért Böjte Csaba atyának, az édességekért pedig a Duna Gyöngye 2000 Mg. Zrt-nek és a Döbröközi Mg. Zrt-nek.
Nyisztor Ilona
A Nőnap alkalmával a pusztinai gyerekek egy kis műsort tartottak az anyukájuknak is. Minden gyerek mondott verset, a kiscsoport mondókákat és a nagyobbak énekeltek is. A műsor végen minden anyuka kapott a gyerekétől egy köszöntő képeslapot amelyet ők csináltak, egy rózsafüzért és egy kis csokit, hogy még édesebb legyen az életük a további nevelésükre.
Miközben a gyerekek osztották a kis ajándékokat az anyukák is megajándékoztak a gyerekeket egy énekkel. A gyerekek is kaptak édességet és egy rózsafüzért. Köszönet Ilonka néninek a közreműködéséért, és egy Isten fizesse a Böjte Csaba atyának aki adományozta a rózsafüzéreket.
Rosu Anna
2012.03.10.

Fotókat itt tekinthetik meg:

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mondhatják, hogy mindenkinek a maga gyermeke a legszebb – ez így van rendjén –, de a teóriáknál még fontosabb, hogy bármely vallás követője feltegye magának a kérdést: „A magam hite mit hoz ki belőlem?” Ha a válasza az, hogy szép, értelmes, embertársaihoz odahajló, a maga megújításán, jobbá tételén szüntelen fáradozó életet, akkor jó úton jár. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 9. hétfő, Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Hivatás

Ami az oroszlánnak az erős izom és karom, az az emberek számára a szeretet, a szolidaritás, a türelem, a figyelem, ezek nélkül képtelen életben maradni. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube