Hivatáskeresők lelki napja

A férfi és női szerzetesrendek hivatásgondozói által alapított Iránytű Hivatástisztázó Műhely az utóbbi években rendszeresen tartott hivatástisztázó tanfolyamokat 18–35 év közöttiek számára, akik arra keresik a választ, hogy papságra, szerzetességre vagy családi életre szól-e a hivatásuk.

Nagyböjtben, március 25-én közös lelki napra várják a tanfolyam korábbi, jelenlegi és jövőbeli tagjait az elcsendesedés és a húsvéti készülődés jegyében. A program 10 órakor kezdődik és 17 óráig tart. Helyszín: Párbeszéd Háza, VIII. Horánszky u. 20.
Az Iránytű Hivatástisztázó Műhely vezetői nem beszélik rá a keresőket valamely életállapotra, a fiatalok csupán támpontokat, iránytűt kapnak, melyet ők maguk használnak. A munkaközösség hat éve működik, ferencesek, jezsuiták, iskolanővérek, szociális testvérek, egyházmegyei hivatásgondozók és a Nyolc Boldogság Közösség hivatásgondozói részvételével.
A március 25-ei lelki nap programja: imádságok, megosztás, szentmise, kiscsoportos beszélgetés, szentségimádás. Ebéd a hozottból.
A lelki napra március 22-ig lehet jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Szerdahelyi Csongor
Ferences Sajtóközpont
20-775-3366