St. Martin: megint...HÚSZ

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_st.-martin-cd-megint2.jpg"A napokban jelenik meg legújabb albumom, melyen 10 dal szerepel. Örülök, hogy a délszláv zene temperamentumos világát a közönség elfogadta tőlem, ezért is folytattam előző lemezem hangulatát. Életem legjobb lemezének ez a párja!

 

 

Az új cd-én helyet kap a ringató, 7/8-os macedón muzsika,"Egy álarc titkos mosolya" címmel, a fűszeres alexandriai éjszakát idéző "Sivatagi tánc", a pánsípon és furulyán megszólaltatott " Darvaza", mely a misztérium világát mutatja meg. Kiemelném a "Mindörökké Ária" alkotást, melyet egy 18 fős szimfonikus zenekar kíséretében játszom, vokállal. Ehhez a dalhoz igen szoros érzelmek kötnek. A stúdiófelvétel napján tudtam meg, hogy fiam Norman a drezdai Operában főszerepet fog énekelni.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_img_9143.jpgEgy szülőnek nincs annál fontosabb, hogy gyermeke helyén legyen a világban, rátaláljon a boldogságra és sikerre. Ez a gyönyörű lírai dal kifejezi azt a megnyugvást, azt a nagy súlyt hordozó, de mégis könnyű lelkiállapotot,amit a drezdai Operaház nézőterén ülve éreztem, tudván azt, hogy fiam most végtelenül BOLDOG.
A címben szereplő 20-as szám nem csak az én eddig megjelent kiadványaim számát jelzi. Az idén lesz 20 éves, a Böjte Csaba által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány, valamint a Duna TV, így ebből született egy csodálatosnak ígérkező együttműködés. Ezen az albumomon feldolgoztam Leonard Cohen "Hallelujah" című számát, melyből videoklip is készült. A klipet Csíkdánfalván, Gyergyószárhegyen a Lázár Kastélyban, majd Tatárdombon és Csíksomlyón forgattuk. Böjte Csaba " gyermekei" tevékeny részesei voltak a munkának, hangjukat és arcukat adták a videó-kliphez. Kint létünk során egy olyan világot tapasztalhattunk meg, mely talán soha nem fog megromlani! "Tiszta anyagból" készült ott ember és táj, gondolat és tett.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_img_9192.jpgSzeretném felajánlani a "St.Martin: megint... HÚSZ" című, legújabb lemezem, 2012. december 31-éig elfogyott példányszám rám eső részének teljes bevételét, segítségként a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak!"
St. Martin
A videoklip megtekinthető:
Köszönettel,
Jánosi Katalin

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

… jó együtt lenni, jó találkozni, jó közösségben lenni, sokkal jobb, mint az elszigetelődés – még a fényűző elefántcsonttorony magányánál is boldogítóbb a szeretetből vállalt közösség. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 11. kedd, Zsuzsanna és Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A sok jó...

Az Egyház sok jót hozott létre, ami rendkívüli és korszakalkotó volt az adott korban:kórházakat, iskolákat alapítottak, a rabszolgaságot eltörölték, felkarolták a szegényeket, elesetteket...
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube