Jótékonysági előadás a Thália Színházban

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_bojte15064.jpg2015. november 30.18:30 Böjte Csaba ofm tart előadást a Thália Színházban

 

Böjte Csaba aktuális előadása egy idézet alapján: "Tégy engem a te békéd eszközévé!" A jótékonysági est a Me-Se-Kő Mentálhigiénés Segítő Központ és MESEKŐ Alapítvány szervezésében született (www.meseko.hu; vagy http://alapitvany.meseko.hu/programok/pogacsa-es-bor/ ), amelyet a Thália Színház jóvoltából ingyenesen lehet igénybe venni regisztrációt követően. Regisztrálni és ingyenes jegyet rendelni a Thália Színház jegypénztárában vagy online rendelésén lehet. Szeretettel várunk mindenkit! A helyszínen a dévai Szent Ferenc Alapítvány támogatására adományládát elhelyezünk! Az est folyamán kitüntetünk egy orvos házapárt, akik a tinédzsereket segítik a munkájukkal, illetve betekintést nyerhetnek egy fiatalember életébe, aki tinédzserként egyedül maradt, elárvult! Az est nagyrészében pedig Böjte Csaba felemelő előadásából kaphat mindenki egy jelképes "pogácsát", amit utána magával vihet útravalónak!
Cím: Thália Színház
Nagymező u. 22 - 24, Budapest, 1065

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden kis patak előbb-utóbb beleömlik a tengerbe, különben elmocsarasodik, megposhad a vize. Számomra Isten az óceán, amely felé az én kis csermelyem igyekszik. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 4. kedd, Domonkos és Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ragaszkodás

Az ószövetségből is ki tudnánk ollózni olyan prófétai szavakat, hogy a legelvetemültebb antiszemita nem mond olyanokat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube