Gyere újítsuk meg családjainkat, közösségeinket!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_IMG_8874_2.jpgAz a szent kinek testvére, házastársa, gyermeke és kollégái is szent!! Embernek ez lehetetlen?! 

Boldog Gizellának sikerült!! Testvére II Henrik Német - Romai császár az egyetlen a császárok közül, kit az egyház őszinte elismeréssel szenté avatott! Férje Szent István, öt gyermeke közül az egyetlen felnőtt kort megért fia, Imre szent lett, s kedves munkatársa, gyermekei nevelője, Szent Gellért is célba ért!! Boldog Gizella hatására, az ő nyomában, rokonai, az Árpádhoz tagjai közül megannyin léptek az életszentség útjára!! Élete, népünknek, mindannyiunknak máig ható ragyogó példakép!!
Mentsd meg a lelkedet - mondták évezredeken keresztül a missziós atyák! Ezen a lelkigyakorlaton, Máriabesnyőn,  Boldog Gizella közbenjárásával, arra szeretnénk felkészülni, hogy drága szeretteinkkel békében élve, együtt haladjunk egy teljesebb, örömteli földi életen keresztül, mely Krisztus színe elé tart s mely az  örökkévalóságba folytatódik!!  
A lelkigyakorlatunk február 3-4-5 lesz megtartva a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferenciaközpontban!  Február 3-án, pénteken 17.00 órakor szentmisével kezdünk és vasárnap a déli szentmisével ér véget a testvéri együttlétünk! 
2100 Gödöllő-Máriabesnyő Kapucinusok tere 3. 
Tel.: +36 28 420 176 
Gyere újítsuk meg családjainkat, közösségeinket a krisztusi szeretetben Boldog Gizella vezetésével!!
Szeretettel várunk,
Csaba t.
Kép: Boldog Gizella oltára a veszprémi székesegyházban 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 22. szerda, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube