Az élet legfontosabb feladata a szeretet

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_bojteCsabaofm.jpg2018. január 19. (péntek) 17.00 órai kezdettel Böjte Csaba atya, ferences rendi szerzetes "Az élet legfontosabb feladata a szeretet" címmel előadást tart  Mátészalkán, a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház színháztermében.

Mátészalka Város Önkormányzata, valamint a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és barátait A MAGYAR KULTÚRA HETE alkalmából rendezett ünnepségsorozatra.
A rendezvény első programja 2018. január 19. (péntek) 17.00 órai kezdettel Böjte Csaba atya, ferences rendi szerzetes "Az élet legfontosabb feladata a szeretet" című előadása a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház színháztermében.
Böjte atya a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Mátészalkai Szervezete meghívására érkezik a városba. Az előadás ingyenesen látogatható.
www.haromhatar.hu

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 18. csütörtök, Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nőnek lenni...

Nőnek lenni nem lehetett könnyű abban a korban amiatt sem, mert ha a falu népe, a közösség megorrolt valakire, könnyen ráfoghatták, hogy boszorkány.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube