“Életrendezés” lelkigyakorlat Böjte Csaba testvérrel

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_E7833k.jpgMárcius 15-e a szabadságharc kitörésének emléknapja. Ezen a napon csúcsosodott ki bennünk, magyarokban a béklyóinktól való szabadulás vágya. Kihasználva a forradalmi lelkületet, Csaba testvér arra hív, hogy szabaduljunk meg a régóta bensőnkben meglévő lim-lomjainktól, reformáljuk meg életünket közös imával, elmélkedéssel, elmélyüléssel 2019. március 15-17 között egy lelkigyakorlatban!

Tervezett program:
Március 15. péntek
Lelkigyakorlatozóinkat este 18 órakor várjuk szentmisével, majd 19 órára vacsorával Dévára. Ajánljuk azonban, hogy aki megteheti, csatlakozzon be Csaba testvérhez már napközben az Ópálos-Világos gyalogos zarándoklatra.
A zarándoklat részletei:
11:00 Találkozás Balla Géza borpincéjében, Ópáloson (46°07'26.9"N 21°35'57.9"E ) Gyalogos zarándoklat a világosi Bohus-kastélyba (kb. 20 km), majd a zarándoklatot követően Déva felé útba ejtjük e térség legszebb templomát, népünk ősi kegyhelyét, Máriaradnát.
A zarándoklat alatt vállalt áldozatainkat, az út alatt végzett imákat mindenek előtt a 48- as forradalom áldozataiért ajánljuk fel, de szeretnénk imádkozni a mi magunk szabadságáért is, azért, hogy jogainkat, céljainkat őszinte párbeszéddel tudjuk egyeztetni környezetünkkel, hogy Isten által szívünkbe írt álmainkat erőszak nélkül tudjuk elérni!
Március 16. szombat
9:00 Reggeli
Délelőtt Csaba testvér elmélkedése
13:00 Ebéd
Délután Csaba testvér elmélkedése, lehetőség szentgyónásra, lelki beszélgetésre
18:00 Szentmise
19:00 Vacsora
20:00-tól Esti beszélgetés
Március 17. vasárnap
9:00 Reggeli
Délelőtt Csaba testvér elmélkedése
12:00 Szentmise
13:00 Ebéd
(A lelkigyakorlatos beszélgetések időpontjai az egyes napokon Csaba testvér programjától függően némileg módosulhatnak, ezekről mindig reggel adunk tájékoztatást.)
Szállás: az alapítvány vendégházaiban egyszerű körülmények között tudunk szállást biztosítani.
Vannak kisebb és nagyobb szobáink, de maximum 2-3 vendéget helyezünk el egy közös szobába
Ellátás: napi 3x étkezés az alapítvány menzáján (amennyiben speciális étkezési igényük van, kérjük jelezzék).
Részvételi díj: 14.000 Forint (200 Lei) felnőtteknek, gyerekeknek ennek a fele. Ez magában foglalja a szállást, étkezést. Ha tovább szeretnének maradni Déván, akkor naponta 4.200Ft-ért szoktunk szállást és teljes ellátást biztosítani. Nem szeretnénk, hogy valaki amiatt maradjon le a lelkigyakorlatról, mert gondot okoz ennek a részvételi díj kifizetése. Ezért kérjük ezt jelezzék, és akkor szívesen engedünk belőle, vagy eltekintünk tőle.
Jelentkezés és további információ: Palkó Ceciliánál (dévai házvezető) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
ÉRKEZÉSKOR kérjük a dévai vendégfogadást keressék a +40-788-219-571-es telefonszámon.
Amennyiben megoldható, kérjük legkésőbb 18:00 óráig érkezzen meg minden vendég, vacsorát 19:30-ig tudunk adni. Ha 20:00 óra után érkeznek, kérjük jelezzék előre emailben, vagy aznap telefonáljanak a +40-788-219-571-es vendégfogadó telefonszámra.
Ha szeretnék, hogy a vasútállomásra Önök elé menjünk, kérjük jelezzék előre.
A gyermekotthon címe: 330046 Deva, str. Progresului 6. (kis katolikus templom mellett a főúttól jobbra).
Szeretettel várunk mindenkit Déván!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ha az ember a gyónásban csak élményt, emberi kielégülést keres, vagy ha lelki vezetés helyett lelki fecsegést szeretne kapni, könnyen csalódhat.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 18. szombat, Piroska napja van. Holnap Sára és Márió napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 2/4

Haladó, humanitárius tanokat hirdet: minden ember Isten teremtménye, bármely népcsoporthoz tartozik is (hisz sokakat megbélyegeztek, alacsonyabb rendűnek tartottak), sőt még a rabszolgák is, akikkel gyakran rosszabbul bántak, mint az állatokkal.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube