“Életrendezés” lelkigyakorlat Böjte Csaba testvérrel

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_E7833k.jpgMárcius 15-e a szabadságharc kitörésének emléknapja. Ezen a napon csúcsosodott ki bennünk, magyarokban a béklyóinktól való szabadulás vágya. Kihasználva a forradalmi lelkületet, Csaba testvér arra hív, hogy szabaduljunk meg a régóta bensőnkben meglévő lim-lomjainktól, reformáljuk meg életünket közös imával, elmélkedéssel, elmélyüléssel 2019. március 15-17 között egy lelkigyakorlatban!

Tervezett program:
Március 15. péntek
Lelkigyakorlatozóinkat este 18 órakor várjuk szentmisével, majd 19 órára vacsorával Dévára. Ajánljuk azonban, hogy aki megteheti, csatlakozzon be Csaba testvérhez már napközben az Ópálos-Világos gyalogos zarándoklatra.
A zarándoklat részletei:
11:00 Találkozás Balla Géza borpincéjében, Ópáloson (46°07'26.9"N 21°35'57.9"E ) Gyalogos zarándoklat a világosi Bohus-kastélyba (kb. 20 km), majd a zarándoklatot követően Déva felé útba ejtjük e térség legszebb templomát, népünk ősi kegyhelyét, Máriaradnát.
A zarándoklat alatt vállalt áldozatainkat, az út alatt végzett imákat mindenek előtt a 48- as forradalom áldozataiért ajánljuk fel, de szeretnénk imádkozni a mi magunk szabadságáért is, azért, hogy jogainkat, céljainkat őszinte párbeszéddel tudjuk egyeztetni környezetünkkel, hogy Isten által szívünkbe írt álmainkat erőszak nélkül tudjuk elérni!
Március 16. szombat
9:00 Reggeli
Délelőtt Csaba testvér elmélkedése
13:00 Ebéd
Délután Csaba testvér elmélkedése, lehetőség szentgyónásra, lelki beszélgetésre
18:00 Szentmise
19:00 Vacsora
20:00-tól Esti beszélgetés
Március 17. vasárnap
9:00 Reggeli
Délelőtt Csaba testvér elmélkedése
12:00 Szentmise
13:00 Ebéd
(A lelkigyakorlatos beszélgetések időpontjai az egyes napokon Csaba testvér programjától függően némileg módosulhatnak, ezekről mindig reggel adunk tájékoztatást.)
Szállás: az alapítvány vendégházaiban egyszerű körülmények között tudunk szállást biztosítani.
Vannak kisebb és nagyobb szobáink, de maximum 2-3 vendéget helyezünk el egy közös szobába
Ellátás: napi 3x étkezés az alapítvány menzáján (amennyiben speciális étkezési igényük van, kérjük jelezzék).
Részvételi díj: 14.000 Forint (200 Lei) felnőtteknek, gyerekeknek ennek a fele. Ez magában foglalja a szállást, étkezést. Ha tovább szeretnének maradni Déván, akkor naponta 4.200Ft-ért szoktunk szállást és teljes ellátást biztosítani. Nem szeretnénk, hogy valaki amiatt maradjon le a lelkigyakorlatról, mert gondot okoz ennek a részvételi díj kifizetése. Ezért kérjük ezt jelezzék, és akkor szívesen engedünk belőle, vagy eltekintünk tőle.
Jelentkezés és további információ: Palkó Ceciliánál (dévai házvezető) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
ÉRKEZÉSKOR kérjük a dévai vendégfogadást keressék a +40-788-219-571-es telefonszámon.
Amennyiben megoldható, kérjük legkésőbb 18:00 óráig érkezzen meg minden vendég, vacsorát 19:30-ig tudunk adni. Ha 20:00 óra után érkeznek, kérjük jelezzék előre emailben, vagy aznap telefonáljanak a +40-788-219-571-es vendégfogadó telefonszámra.
Ha szeretnék, hogy a vasútállomásra Önök elé menjünk, kérjük jelezzék előre.
A gyermekotthon címe: 330046 Deva, str. Progresului 6. (kis katolikus templom mellett a főúttól jobbra).
Szeretettel várunk mindenkit Déván!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 22. péntek, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube