Elmarad a Szentendre - Visegrád közötti gyalogos zarándoklat

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_118197489_1891662914308897_8248541767464297041_o.jpgSajnos az augusztus 19-i Szentendre - Visegrád közötti gyalogos zarándoklaton nem tudok részt venni... Utolsó percig remélem, hogy ez a fránya vírus kifárad, de sajnos felénk még mindig nagyon virgonc és így, ebből a sárga zónában csak karanténban mehetnék Magyarországra és nem zarándok útra....  

Isten, ha segít, itt Erdélyben a gyerekekkel elmegyek egy bűnbánati útra, hogy augusztus 20-án hibáinkért bocsánatot kérve, bűneimet megbánva, tiszta szívvel ünnepelhessünk, békében, örömteli lélekkel együtt. 
Arra biztatok, kérek mindenkit, hogy a maga bűnbánati zarándokútját szervezze meg! Induljunk el vagy a Mária Út szervezésében a jó Milán atyával Szentendréről - Visegrádra, akár egy más rövidebb vagy hosszabb zarándokúton! A lényeg, hogy induljunk el, bocsánatot kérve, mi magunk is megbocsátva szívből egymásnak, hogy így az ünnep valóban újjászületés, örömteli ünnep legyen mindannyiunk számára!  
Isten jóságos irgalmát kérve, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A túlvilágon mindenről lehull a fátyol. Itt a földön hazudozhatunk és játszhatunk egymás számára szép színdarabot, de halálunk után a dolgokat úgy látjuk, ahogy a valóságban vannak. Isten fényében nem csaphatjuk be se önmagunkat, se másokat. Ez a szembenézés nagyon kemény és fájdalmas lehet. Jézus tekintetével látjuk magunkat, és mi magunk mondjuk ki a saját ítéletünket. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 21. szerda, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lélek

A kereszténység a test és lélek egységét hirdeti. Ezt a kettőt nem lehet szétválasztani.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube