Nagyszerű lehetőség

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_IMG_6136.jpgKoronavírus, Karantén, Online Oktatás - sok új szót kellett megtanulnunk az elmúlt hónapokban!! Mindez azt jelzi, hogy a XXI század nem csak kopogtat az emberiség ajtaján, hanem határozottan be is tört az életünkbe!! Sok minden átalakul körülöttünk.... Nem vagyok próféta, de azt világosan látom, hogy a telefon, a számítógép, a televízió képernyői sokkal nagyobb részt fognak követelni az életünkből, mint eddig.

Vízbe kell ugrani? Előbb tanulj meg úszni! Ha már a média, az internet betör az életünkbe, akkor tanuljuk meg becsületesen felhasználni ezeket az eszközöket! Ezért hívtam meg Dévára Miklóst és kértem meg, hogy segítse fejleszteni a Gyermek Jézus Stúdiót! Szívesen eljött és úgy döntöttünk, hogy egy pályázatot hirdetünk, melybe örvendenék, ha minél többen, kicsik és nagyok szépen bekapcsolódnátok!! Tudom, hogy sokan már rég készítgettek filmeket, filmecskéket sőt itt ott meg is osztjátok... jó lenne, ha egy szakemberekből álló társaságnak meg is mutatnátok!
A vírus, ha engedi, akkor a téli vakációban a pályázat versenyzőinek egy média tábort is szervezünk, hol reméljük, hogy egyetemi tanárokkal, szakemberekkel lehetőségünk lesz fényképeket, filmeket készíteni, elemezni, megbeszélni!! Sajnos, ez még bizonytalan a vírus miatt!

Várjuk a jobbnál jobb 5-6 perces alkotásokat!!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 27. szerda, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube