Nagykarácsony - Parajdon!

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Karacsony_parajd_1/2156_b.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Karacsony_parajd_1/2156_b.jpg'

2156_b.jpgNagy szeretettel meghívunk Parajdra, a székelyföldi gyerekek nagy karácsonyi ünnepségére, melyet lent, a csodálatosan szép Sóbánya hatalmas termeiben tartunk 2011. december  17.-én. Tavaly, több mind 3000 gyermek jött el és örvendezett Krisztus születésének, a Szeretet ünnepének, annak, hogy együtt tölthettünk - talán Erdély leghatalmasabb fedett termében, ebben a istenadta, de emberi verejtékes munkából született katedrálisban, - egy szép délelőttöt.

 

 

Szeretettel hívunk, gyere el Parajdra, hogy együtt énekelj, imádkozz, örvendj velünk! Lehetsz te is angyal, hozhatsz magaddal egy - egy cipősdoboznyi szeretetet, ajándékot szépen becsomagolva, írd rá, hogy kb. hány éves kisfiúnak, lánynak készítetted! Hidd el, jó megfürdetni Karácsony előtt a lelkünket az önfeledt vidám zsongásba, látni a sok-sok túlcsorduló, életerőtől duzzadó, kacagó gyermeket. Ha messziről jönnél, jelentkezzél Kovács Ágnesnél, a parajdi házunk vezetőjénél Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., és ő foglal neked szállást, a részleteket vele egyeztetheted.
Szeretettel várunk!!
A Szent Ferenc Alapítvány gyermekei és Csaba t.

{zoomcat catid=84}

{zoomcat catid=83}

{zoomcat catid=82}

{zoomcat catid=81}

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 22. péntek, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube