Kérdezz Böjte Csabától!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_csaba_t5.jpgAz Ünnepi Könyvhéten ismét vendégünk lesz Böjte Csaba, a Végtelen-sorozatunk szerzője, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője.

Csaba testvér előadásain és bemutatóin mindig teltház van, sokan szeretnének tőle kérdezni, beszélni vele, de erre sajnos, nem mindig jut idő.
Ezért most mindenkinek lehetőséget adunk, hogy feltegye a kérdéseit Csaba testvérnek. Az itt feltett kérdéseket összegyűjtjük és elküldjük neki. Böjte Csaba a könyvheti rendezvényünkön vagy e-mailen válaszol kedves olvasóinknak.
Párbeszéd Böjte Csabával című rendezvényünk időpontja: 2012. június 9. 18.30, helyszín: Budapest, V. Vörösmarty tér, színpad.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ha az ember a gyónásban csak élményt, emberi kielégülést keres, vagy ha lelki vezetés helyett lelki fecsegést szeretne kapni, könnyen csalódhat.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 18. hétfő, Piroska napja van. Holnap Sára és Márió napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 2/4

Haladó, humanitárius tanokat hirdet: minden ember Isten teremtménye, bármely népcsoporthoz tartozik is (hisz sokakat megbélyegeztek, alacsonyabb rendűnek tartottak), sőt még a rabszolgák is, akikkel gyakran rosszabbul bántak, mint az állatokkal.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube