A Szent Mihály Gyermekotthon köszönete

ImageGyakran érkezik felénk a kérdés, miben segíthetünk konkrétan? A napokban erre egy igazán aktuális választ adhattunk; ugyanis Márkó Piroskáéknál, a zsombolyai Szent Mihály Gyermekotthonban végleg elromlott a mosógép. Tizenkilenc gyermek lakik ebben az otthonban, így igen nagy szükség támadt egy használható mosógépre. Levelünket elküldve, néhány napon belül már nyúltak is felénk a segítő kezek, megsegítésünkre.

 

Kedves Barátaink!

Mindannyiunk nevében szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan a segítségünkre siettetek a zsombolyai gyermekotthon szükségét illetően. A gyors segítségnyújtásnak köszönhetően a házban mindkét család részére jutott mosógép és a sok felajánlás lehetővé tette hogy tartalékoljunk néhányat, arra az esetre ha valamelyik elromlana, vagy a többi házban akadna szükség rájuk.

Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy ilyen sok ember szeretetére számíthattunk és hogy az első szóra segítségünkre siettetek.

Isten áldása kísérjen Benneteket! 

Szeretettel és köszönettel:

Márkó Piroska, Polareczky József, Hegyi János

Image 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szabad akaratot a létező legnagyobb erőnek tartom: dönthet az ember bármikor, bármilyen helyzetben a szeretet mellett, és sajnos a legnagyobb kényelemben, jólétben is dönthet a gyűlölet, a harag mellett. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 26. hétfő, Dömötör napja van. Holnap Szabina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A döntés

Senki nem elkülönült sziget. Szavaink, életünk, tetteink, döntéseink, bűneink kihatnak a gyermekeinkre, az utódainkra és a környezetünkben élőkre is, ahogy a vízbe dobott kő hullámai is továbbgyűrűznek. Ez a természet rendje.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube