Félév végi beszámoló Erzsébettől

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_kedvenc.jpgKedves Erzsébet, nagyon örvendek, hogy ilyen szép, okos, ügyes virágok nyílnak a Szent Klára Otthonunkban... büszke örömmel kérem rád, rátok a jó Isten áldását! A ti szép eredményetek értelmet ad sok jószívű ember támogatásának, szeretettel,

Csaba t.


Kedves Csaba Testvér! :-)
Jakab Erzsébet vagyok, másodéves  hallgató a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Óvodai- és elemi oktatás pedagógiája szakán, és a Szent Klára Kollégium lakója immár több éve.
Nagyon megnyugtató érzés, hogy van egy hely Kolozsváron, ahová az  egyetemi órák után öröm hazatérni, ahol bármi gond adódik, együtt megoldjuk, ahol mindenki egyéni öröme megtöbbszöröződik, mert megoszthatjuk egymással, mert törődünk egymással. Olyanok vagyunk, mint a testvérek. Néha vannak ugyan vitáink, de háborúsdit azért nem játszunk. Köszönöm, hogy ott nem csak helyem, de otthonom is lehet az egyetemi évek alatt! 
Mindezért a jó tanulmányi előmenetelemmel tudok hálát adni. Az elmúlt félévben Isten segítségével minden vizsgám sikerült, a jegyeim 8-10 között vannak, a félévet pedig 9,23-as átlaggal zártam.
Kívánok Önnek csodás nyarat, testi-lelki felüdülést, finom ízeket, illatokat, s őszinte, körülölelő gyermek zsivalyt!
Munkájára Isten áldását kérve,
Erzsébet

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem jó, ha csak nekem vannak kéréseim és javaslataim Isten felé. Neki is vannak elvárásai, tanácsai, amelyeket megfogalmazott a tízparancsolatban, a szeretetparancsolatban, a Szentírásban. Jó dolog nekem hallgatni rá, jó dolog „igent” mondani az élő Istenre, mert csak így leszek igazán boldog. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 3. hétfő, Hermina napja van. Holnap Domonkos és Dominika napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Testvérekre találás

Nem leszámolásra, megbélyegzésre, pusztításra van szükség, hanem testvérekre találni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube