Mária útján

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_IMG_0552.jpgMa, 2016 aug. 27-én, a Mária útján ha ezer irányba is, ezer úton is indulunk el azért egy lesz az út mert egy a cél amelyért vállaljuk a zarándoklatot, azt az imát, melyet nem csak az ajkunkkal, de a lábunkkal, az egész testünkkel mondunk és ez nem más mint a gyermek áldás! A mi célunk a Gyarapodó Magyarság!!
Szeretettel hívlak, kérlek, gyertek, akár jelképesen, egy rövid útszakaszon is, de induljunk el, és minden egyes lépést ajánljunk fel bizalommal az Élet Urának, az Életért, kacagó, gyermekekért!!
E szép napon én néhány barátommal Csínodra fogok kizarándokolni, egy kis kápolnához, hogy a Teremtőnktől bátorságot kérjek népemnek az élet mellett döntéshez!  Azért kelek útra, zarándokolok, hogy a Kárpátmedence újból legyen hangos a kis Jézus lelkületű, jókedvű, vidám, pajkos gyermek kacagástól!
Bizalommal,
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Krisztus szenvedésével nem szüntette meg az emberi fájdalmat, hanem annak értelmetlenségét vette el, általa tisztulhat, erősödhet emberségünk, szeretetünk, önfeláldozásunk. Kodály Zoltán valahogy így fogalmazott: „Életutunkon a keresztek olyanok, mint a kottában – felemelnek.” (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. szeptember 16. hétfő, Edit napja van. Holnap Zsófia napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus

(Jézus) szülei minden évben fölmentek Jeruzsálembe a húsvét ünnepére.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube