Zarándoklat Csobánkáról a Margit szigetre!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_IMG_4521.JPGIstennek legyen hála ma, 2016 szeptember 10-én tartottunk egy zarándoklatot Csobánkáról a Margit szigetre! Úgy indultunk neki, hogy 15-16 kilométeres útszakaszt hamar megtesszük, aztán lett belőle 24 kilométer és pont a szentmise elejére érkeztünk meg a szigetre!! 
Jó volt a hajnal hasadás előtt útra kelni, jó volt a sötétben, isten dicsőségére bizalommal elindulni! A zarándokút fáradalmait, én azért ajánlottam fel, hogy Ferenc pápa kérését itt Csobánkán is tudjuk teljesíteni! Ferenc pápa a fiataloktól azt kérte, hogy írják tovább az evangéliumot életükkel! Nagyon szeretném, ha itt Csobánkán valóban a gyermek Jézus szentélyét ki tudnánk szépen alakítani, ha létre tudnánk hozni egy olyan központot, amely nem csak a gyermek Jézust állítja követendő példának elénk, de szolgáló szeretettel megtesz mindent, a gyarapodó, szaporodó Magyarságért!
Jó volt Szent Margit szigetére a nagy szentünk önmegtagadó, imádkozó  lelkületével, verejtékes hosszú út végén tisztelettel rálépni és részt venni a sok sok fiatallal a szép püspöki szentmisén!! 
Szívemben hálás örömmel, testemben jóleső izomlázzal  jó most békességben ágyba bújni!! Gondolatban bizalommal imádkozom mindazokért akikkel együtt zarándokoltunk és kérem a jó Istent, hogy még sokszor vezesse lépteinket az Ő tiszteletére a feléje vezető útra!! 
Szeretettel, 
Csaba t.