Azt szeretném, hogy az én örömöm a ti örömötök legyen...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_dsc_7301-k.jpg"Reménységben örvendezzetek", (Rom. 12-12) 
"Azt szeretném, hogy az én örömöm a ti örömötök legyen, - mondja a mi Urunk Jézus Krisztus  - és örömötök teljes legyen." Teremtőnk nagylelkűen meghívott az istengyermeki szabadságra, a boldog életre! 
Amikor egy-egy gyermekvédelmi otthonunkba megérkezem, nekem, mint gyermekeim "atyjának" az okoz örömöt, ha látom, hogy az  általunk létrehozott és fenntartott házakban jókedv és vidámság uralkodik. A gyermekeink, kollégáink, ha vidám énekszóval végzik a dolgukat, élik az életüket, számomra az a legszebb köszönet és hála a részükről, ennél többet nem is várok el tőlük. 
Meg vagyok győződve, hogy a Mennyei Atyánk is abban leli örömét ha az ő gyermekei örvendeznek annak az életnek, amellyel Ő nagylelkűen bennünket megajándékozott. Szívem minden melegével azért imádkozom, hogy a kedves nagyváradi testvéreim akik e bálra összegyűltek, a mi bajban lévő gyermekeink barátai, farsangi örömben, boldogságban töltsék el ezt a szép estét és életük minden napját! Testvéri szeretetből fakadó örömünk legyen az az Isten tisztelet, melyet teremtőnknek nap mint - nap  bemutatunk!!
Kisebb testvéri szeretettel, 
Csaba t.