Drága ajándékok…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_60352587_2258486197560319_8523628813869907968_n.jpgNincs a földön két egyforma ember, gyermekeink Isten egyedi, megismerhetetlen drága csodái! Ők hordozzák a kérdéseinkre, gondjainkra a válaszokat, ők a holnapba vetett reményünk földből kibúvó csemetéi! Egyikünk sem tudja, hogy mennyei Atyánk mit rejtett ajándékként a tarisznyájukba! Míg van gyermek addig van remény! Bizalommal, kíváncsi szívvel álljunk mellettük és segítsük bontogatni azt az általuk hozott ajándékot, de Teremtőnk által mindannyiunknak szánt ajándékot !
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a szeretet. Nem Ő hullatja az erdőinkre a kénes esőt, nem Ő szemeteli tele világunkat meggondolatlanul, nem is Ő dobja le az atombombát, nem Ő szervezi a világháborúkat, a veszekedéseket, az ellenségeskedést, nem Ő hagyja az úton az éhező gyermekeket, nem Ő készíti a kábítószert, hanem mi, emberek. A mi bűneink, vakságunk, butaságunk hozza a nyakunkra a sok bajt. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 25. vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nagyon tetszik nekem...

Nagyon tetszik nekem az, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus, amikor a keresztet hordozta, nemkemény, hollywoodi mosollyal, egyenes derékkal, vasalt ingben vitte a keresztet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube