A Boldogságos Szűz Mária ,az Egyház Anyja…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_64396481_2308291072579831_2735907464770748416_n.jpgJézus ezen a földön sok mindent meg tudott mutatni egy dolog kivételével , hogy emberbőrben hogyan kell Istent követni ezen a Földön, hogy kell az Ő Földre adott eszméit megélni , valóra váltani .
Anyánk az Egyház azt mondja, hogy ezt az eszményt  Mária jelenítette meg a legtökéletesebben . A Szűzanya a “ prototípus” , a number 1, az első keresztény . Ő tárja elénk legtökéletesebben a Krisztus követést . Az Egyház két ezer év óta szeretné példaképként elénk állítani Máriát , és az igazi nagy szentek az Ő útján próbáltak elindulni és Krisztust követni. Ezért nagyon fontos a Szűzanya személyisége , Ő nem egy mellékfigura az Evangéliumban .
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten miért tűri a sok gonoszságot a földön? Ezt a kérdést sok irányból meg lehet közelíteni: egy édesanya miért tűri, hogy a gyerekei kocolódjanak?! Hiszem, hogy az édesanya soha nem akarja, hogy gyermekei szenvedjenek, egymásnak és maguknak fájdalmat okozzanak. Mindent megpróbál, hogy szeretetével, jóságával rávegye őket arra, hogy egyezzenek meg. Az erőfeszítését sokszor eredmény koronázza, máskor nem. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 22. csütörtök, Menyhért és Mirjam napja van. Holnap Bence napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyházra mondják

Az Egyházra mondják azt is, hogy a hívek közössége.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube