Kié a felelősség ??????

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_66212196_2358113194264285_3739997559318380544_n.jpgGyerekeket nevelek hosszú évek óta . de soha egy percig sem éreztem azt, hogy egyetlen élet is lenne , amit szabadon formálhatok. Félelmetes pusztító- vagy építő erő minden egyes gyermek. Az ő döntésének a szabadsága , hogy a benne lévő erőművet mire használja . Természetesen számon kérik, hogy mint szülő vagy nevelő mit tettem , mit mulasztottam el , de az utolsó ítéletre mégsem állhatok oda Isten elé senki helyett . Mindannyiunknak , kik e földre születtünk magunknak kell a magunk sáfárkodásáról számot adnunk, mert minden élet független és szabad . 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a jótett, a jóság örömét szeretné fölkínálni nekünk, mint egy jó édesanya, aki a finom étel ízét szeretné megosztani a gyermekével, és föltálalja szép fehér asztalon. Ezért próbál mindannyiunkat bevonni a világ továbbteremtésébe, a megváltásba. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 14. hétfő, Helén napja van. Holnap Teréz napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Állandóan kutatni kell

Bocsánat, hogy ilyen komoly témánál tréfálkozom, de erről a kérdésről eszembe jutott egy vicc: A szőke nő és a barna nő utazik az autóban.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube