Kié a felelősség ??????

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_66212196_2358113194264285_3739997559318380544_n.jpgGyerekeket nevelek hosszú évek óta . de soha egy percig sem éreztem azt, hogy egyetlen élet is lenne , amit szabadon formálhatok. Félelmetes pusztító- vagy építő erő minden egyes gyermek. Az ő döntésének a szabadsága , hogy a benne lévő erőművet mire használja . Természetesen számon kérik, hogy mint szülő vagy nevelő mit tettem , mit mulasztottam el , de az utolsó ítéletre mégsem állhatok oda Isten elé senki helyett . Mindannyiunknak , kik e földre születtünk magunknak kell a magunk sáfárkodásáról számot adnunk, mert minden élet független és szabad . 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Szent Péter volt az első pápa, az összes többi az ő utóda. Nem nagyképűség vagy beképzeltség, hanem a kétezer éves hagyomány ad alapot nekünk arra, hogy elhiggyük, elfogadjuk, hogy anyánk, a Katolikus Egyház krisztusi alapítású, és ez a hit minket boldoggá tesz, erőt ad, segít, hogy Isten mellett döntsünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 6. péntek, Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Elérkezik az óra

Aki két, szabad szemmel nem látható sejtből az anyaméhben az emberi testet összerakja, elég bölcs ahhoz, hogy ezt a kérdést is megoldja.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube