Böjte Csaba testvér július 9. keddi BALATONALMÁDIBAN tartandó szentmiséjéhez

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_65920367_920280788325934_665602910201053184_o.jpgKérjük, hogy aki teheti, a Szent Imre templomot (Balatonalmádi, Óvári u. 28.), illetve a Szent Jobb kápolnát ne autóval közelítse meg. A templom előtt nagyon kevés parkolóhely van, az út jobb szélére húzódva lehet csak megállni, ezért kérjük inkább egy nagyobb parkolókban, pl. a Wesselényi strand parkolójában hagyják gépkocsijukat, ahonnan 5 perc séta a templom.
A templom tetőszerkezetét felújítják, ezért annak egy része körbe van állványozva. Kérjük, fokozott óvatossággal közelítsék meg az építési területet.
Jó idő esetén az Érdeklődőknek a templomkertben is lehetőségük lesz meghallgatni a misét, erről a szervezők padokkal és kihangosítással gondoskodnak.
A szentmise keretében két kisgyermek megkeresztelésére is sor kerül.
A Kodály Zoltán gyermekkar kedden késő este érkezik meg a Balatonhoz, ezen a misén ők még nem tudnak részt venni. Aki őket is hallani szeretné, lehetősége lesz rá Balatonfűzfőn és Balatonfüreden, illetve mindenkit szeretettel várunk július 12-én 18.00-ra Balatonalmádiba, az Európa szoborparkba, ahol a gyermekkar koncertjével kezdődik a szoboravató ünnepség és az Almádi napok.
Minden kedves Érdeklődőt szeretettel várunk!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a jótett, a jóság örömét szeretné fölkínálni nekünk, mint egy jó édesanya, aki a finom étel ízét szeretné megosztani a gyermekével, és föltálalja szép fehér asztalon. Ezért próbál mindannyiunkat bevonni a világ továbbteremtésébe, a megváltásba. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 14. hétfő, Helén napja van. Holnap Teréz napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Állandóan kutatni kell

Bocsánat, hogy ilyen komoly témánál tréfálkozom, de erről a kérdésről eszembe jutott egy vicc: A szőke nő és a barna nő utazik az autóban.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube