Véget ért a hetedik "Balatoni Csillagösvény"

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_66422247_2894984287209901_7312426454187245568_n.jpgSzerencsésen haza értünk Dévára!! Véget ért a hetedik "Balatoni Csillagösvény"!! Imádságos szeretettel gondolunk vissza a siófoki Barna Tamásra és az ő drága feleségére, Katára, de a Balatonalmádi Töltési Erzsébetre s az ő fáradhatatlan munkatársai is, akik az egész úton mint őrzőangyalok mindenben mellettünk álltak! Szeretettel gondolok a Balaton parton szolgálatot teljesítő paptestvéreinkre s az ő drága híveikre, meg a Balatonon nyaraló vendégekre is, akikkel néhány napig együtt dicsőíthettük Urunkat Istenünket.
Isten veled Balaton! Az Úr, ha erőt egészséget ad, akkor jövő ilyenkor újból meglátogatjuk partjaidat, ahol oly sok nagyszerű keresztény ember él! 
Szeretettel 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten nem akar bennünket manipulálni, erőszakkal valamire rávenni, hanem azt szeretné, hogy tudatosan döntsünk a szeretet mellett. Ő egy felnőtt ember tudatos döntését kéri tőlünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 17. csütörtök, Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az igazán fontos dolgok

Ha tornázunk, az izmaink nem elvásnak a sok erőfeszítéstől, edzéstől, hanem megerősödnek, egyre több terhelést bírnak. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube