A csoda …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_38612183_1853853894690220_2739793615604678656_n.jpgNézz a gyermekedre ! Sokkal többet ér , mint Michelangelo gyönyörű Pietája, mert az csak márvány , halott kő, de gyermekednek halhatatlan lelke van !
Létednek egyik legcsodálatosabb beteljesülése a belőled fakadt élet , hisz általa magad is az ég felé lendülhetsz. Csoda vagy , mely hordja és élteti a csodát . A gyermek termi a virágot, mégis mindenestől a te gyümölcsöd ő .
Csaba testvér

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szenvedés olyan ajtó, amelyen – akarva, nem akarva – keresztül kell mennünk. Minden ember a maga nagycsütörtökét, nagypéntekét előbb-utóbb meg fogja élni. A maga Golgotájára mindenki felmegy, akár kapálózik ellene, akár nem. Mennyivel szebb, ha Isten kezét fogva, akaratában megnyugodva, szeretteink által kísérve, példát mutatva jutunk fel oda. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. szeptember 15. vasárnap, Enikő és Melitta napja van. Holnap Edit napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Milyen más lenne a világ

Amikor Mária a jeruzsálemi templomba megy, a próféták azzal fogadják: „Jaj, Mária, hét tőr járja majd át a szívedet! Nem irigyelünk, mert nagyon nehéz dolog az, amire vállalkozol.”
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube