MÁSOKKAL VALÓ TÖRŐDÉS…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_73041809_2615839011813054_3332975182397571072_n.jpgMilyen sok mindennel foglalkozunk , nézzük a médiát, törődünk a politikával és sokszor a családunk, a közvetlen környezünkben élő ember elementáris igényeit sem vesszük észre , nem tudjuk felfogni, érzékelni. Hány hozzánk sodródott  gyerek várja, hogy telefonon rácsengessen az édesanyja, az édesapja , nagyszülei ?!  Hány szenvedő beteg néz könnyes szemmel a fehérebb kenyérért őt el hagyó orvos után ?!  És hány egyszerű ember marad ünnepi asztal nélkül a kapzsi vágytól vezetett bankárok mérhetetlen önzősége miatt ?!
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Keresztes Szent János mondta: Ha egy csutakot, egy darab fát az ingoványból kiveszünk, majd tűzre teszünk, annak előbb ki kell sírnia, fortyognia magából a mocsarat, s csak azután kaphat lángra. A tűz láthatóvá teszi az évek alatt felgyülemlett, éghetetlen ingoványt. Isten jelenlétében, a közösségben szépen megtisztulunk, és lassan-lassan mi is eggyé tudunk válni a lánggal, lobogni kezdünk, fényünk, világunk, melegségünk lesz, eggyé válhatunk Krisztussal – ez a lelki élet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 14. csütörtök, Aliz napja van. Holnap Albert és Lipót napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Földi ajándék

Egy dologban biztos vagyok: minden seb, minden probléma alkalmas arra, hogy abból értékes mennyei gyümölcsök származzanak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube