Adventi ráhangoló

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_adventi-rahangolo.pngKívánok mindenkinek jó adventi töltekezést!!! 
Érdemes az idén a katolikus.ma oldalra feliratkozni.
Szeretettel, 
Csaba t.  
 
A családi élet, a gyermekvállalás, a gyermek nevelés tiszta öröme Isten drága ajándéka az Ő gyermekeinek!! Az élet vállalásának, hordozásának az öröme mennyire járja át életünket, mindennapjainkat??

Nem vagyunk fakírok.... tanuljunk meg örülni a létünknek!! Csak úgy..... mert vagy, a létezésünk öröme töltse be a szíveinket!!

Az advent örömteli várakozás.

A jóság, a jó cselekedet tiszta öröme!!! Ebből az örömből bőven jut akár nyolc milliárd embernek is!! Ha a jó cselekedet öröme lenne a mi boldogságunk forrása, világunk egyből fenntartható pályára állna!!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nagyon nehéz egy focistának is úgy küzdenie, ha minden félresikerült rúgására »fújolásba«, átkozódásba tör ki a nézőközönség. Aki a Himalája megmászása közben lecsúszik és összetöri magát, azt senki sem szidja, hanem segítenek nekik, hogy meggyógyuljon, talpra álljon. Ugyanígy, amikor a hívek azt látják, hogy a kezdő pap, de akár az idősebb is, botladozik, nem megy minden neki száz százalékosan, akkor ne a háta mögött kritizálják, ne lenézően beszéljenek róla, hanem imádságos szeretettel, jósággal álljanak mellé, segítsék mindenben, hogy társai tudjanak lenni az Isten országát építő munkájában.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 7. vasárnap, Róbert napja van. Holnap Medárd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretetnek koncentrikus körei

A szeretetnek koncentrikus körei vannak, nekem is elsősorban a saját gyermekeimet kell jóllakatnom, utána következnek a többiek, de ez nem jelenti azt, hogy ember és ember között különbség lenne.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube