AKARAT VAGY EMBERI GYENGESÉG …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_86460040_2827298930679040_4595535764573388800_n.jpgA véletlenül  vagy tudatlanságból elkövetett bűnöket bünteti a világ bíróság , persze az enyhítő körülményeket figyelembe veszi . A világban a törvény szabályainak a nem ismerete , nem mentesít az ítélet alól . De a földi bíróság “nem lát a vesékbe “, ezért sokszor elfogult ítélet is születhet a földi bírák szájából.
Pietrelcinai Szent Pió atya nagyon szépen fogalmazza ezt meg : “ Az ördögnek egyetlen bejárata a lelkünkbe : az akarat , egyéb rejtett kapuk nincsenek . Nincs olyan bűn , amit nem akarattal követtek el. Ha az akarat nem egyezik bele ,  nem bűn történt hanem emberi gyengeség .”
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ha a szívünk, mint egy mosogatószivacs tele van mindenféle mocskos lével, Isten nem nagyon tudja a kegyelmét még belerakni. Ki kell üresítenünk magunkat, hogy nyitottá váljunk az értékek, a kegyelem befogadására. Kell, hogy magunkba nézzünk, elcsendesedjünk, hogy szívünk mélyén legyenek átimádkozott álmaink, terveink, melyeket meg szeretnénk valósítani Isten segítségével. Szükséges, hogy tisztában legyünk életünk céljával, értelmével, és higgyünk a túlvilági létben, amely az életünk végén vár ránk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 7. kedd, Herman napja van. Holnap Dénes napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem kapkodta el a dolgokat

Ha belegondolunk, hogy abban az időszakban 28-30 év volt az átlagéletkor, akkor azt mondhatjuk, hogy Jézus egy emberöltőt leélt emberként.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube