Hogy miket ki nem találnak az emberek?

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_90621635_3649252738449715_9109735439949889536_o.jpgAhogy a híreket nézem mind inkább az a gyanúm, hogy ez a fránya Koronavírus nőnemű: leginkább a férfiakat vadássza le, bezáratta az összes kocsmát és most egész nap otthon kell ülni az asszonyokkal takarítani, port törölni, kezet mosni és hallgatni a zsörtölődést. Nem tudom ez az észrevétel fog-e segíteni tudósainknak abban, hogy legyőzzék a betegséget. Minden esetben, és megszellőztetném a hírt, hogy fent a Marson tavaszi divatholmikat nagy leárazással kínálnak, hátha útrakelnek és elmennek a csudába.
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Sajnos, nagyon könnyű valakit rövidtávon szeretni, ajándékokkal, szép szavakkal elvarázsolni. Én úgy próbálom szeretni a gyermekeinket, hogy majd évek múltán is érezzék, hogy a szolgálatukra, a segítségükre voltam. Isten örök szeretettel szeret minket, és nekünk is a hosszútávú szeretetre, gyümölcstermésre kellene berendezkednünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 5. vasárnap, Vince napja van. Holnap Vilmos és Bíborka napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ne félj....

Nekem, aki árva gyerekekkel foglalkozom, nagyon sokat jelent ez a történet, mert a Szent József-i értelemben vett apaságot gyakorlom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube