NEHÉZ IDŐKET ÉLÜNK ÁT…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_91009504_2927554133974872_2625718764531875840_n.jpgBármi is történik körülöttem , őrizzem az áldott békét ! Emberek rosszasága , gyűlölete nem jogosít fel arra , hogy szívembe , lelkembe a nyugtalanság , a békétlenség , a gyűlölet szellemét engedjem .
Krisztus örömöt és békét hozó tanításának hirdetéséhez kell lehetőséget teremtsünk ! Krisztus parancsának eleget téve induljunk el , menjünk a föld végső határáig , és hirdessük az evangéliumi békének gyógyító örömét !
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 19. kedd, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube