Felolvasásra készülve...

b_300_300_16777215_00_images_stories_92010569_1759056420902881_6636037541076140032_n.jpgAnna gyönyörű nagylányunk készül a délutáni felolvasásra. Gyerekeink folyamatosan olvassák a szentírást, a szentségimádás alatt is kissé izgulva, de mind ügyesebben felolvasnak... Sokszor elmondom nekik, hogy vannak idős bácsik, nénik, kiknek a szeme már nem olyan jó, és ők egészen biztos, hogy örvendenek, ha hallhatják Isten igéjét, a biblia könyveit szépen hangosan felolvasva!! De gondolom, hogy vannak olyanok is, akik a konyhában főznek és ők is biztos, hogy boldogok, ha hallhatják a szentírás szép történeteit!
A szeretet találékony, siessünk egymás segítségére.... 
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A táncban a mozgás az öröm, s nem az, hogy a kötött lépések rendjét szigorúan betartsuk. A ferencességben a jó Isten és a legkisebbek iránti szolgáló szeretet a fontos, és hogy ezt vidám lélekkel tegyük. A többi részletkérdés.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 1. hétfő, Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Minden vallás...

Minden vallás követői hisznek egy magasabb rendű Lény létezésében, aki teremtette és kormányozza a világot, és hiszik, hogy az élet nem ér véget a halállal, a túlvilági lét a földi élet jutalma vagy büntetése.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube