Futórózsa...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_100073694_1812860145522508_1949047822393278464_n.jpgCsodálom az életet! Forró nyári napon jöttünk haza Budapestről. Az autó, - mint mindig - csurig tele volt mindenféle gyermekeknek szánt adománnyal! Velünk utazott egy kedves önkéntes nő is, aki a maga holmijába csomagolva egy kis törékeny rózsatövet is hozott! Mikor megérkeztünk, a sok lomosás mellett én meg is feledkeztem az ajándékba kapott rózsatőről! Eltelt vagy két - három nap és a kezembe került a kis futó rózsatő... Néztem a kis sebzett virágot, melyen akkor már nem volt egyetlen levél sem, meg voltam győződve, hogy már nincs élet benne! De mivel olyan kedves volt az a személy aki adta, a kollégámat megkértem, hogy ültesse el és gondozza! Csodák csodájára a kis virág kizöldült, sőt - amint a képen is látható - szép virágokkal hálálta meg a törődésünket!   
Oly sokszor egyik-másik botladozó, totyogó gyermekre vagy beteg felnőttre csak legyintünk, ebből sem lesz semmi! Ítélkezünk elhamarkodottan testvéreinkről, elfeledkezvén arról, hogy  Krisztus magát "ÉLETNEK" nevezte!
Minden ami él, titok, csoda, magában hordoz valami istenit és nekünk az a dolgunk, hogy szeressük, jóságosan gondozzuk ezt az életet, bármilyen sebzett, törékeny testben is jelenik meg!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 13. hétfő, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az inkvizíció kialakulása

Az inkvizíció kialakulása a XII. századra tehető, és kezdetben azok ellen irányult, akik a társadalom alapvető értékeit, létalapját erőszakosan támadták, például a házasságot, a családot, az államot, némelyek egymást is megölték, hogy bizonyítsák a lélekvándorlásba vetett hitüket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube