Régi templom, a Csolnakos tó partján!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tortenelem_105999832_1841096886032167_4965769542109205289_n.jpgVajdahunyad mellett áll ez a régi templom, a Csolnakos tó partján! Szálvátor atyáék még miséztek benne, Talán Királybánya nevű település temploma! A falu a tó fenekén van, a dombon álló templom is - amint a képen látható - a vízben áll! Az érettségi vizsgán túl, de az eredményhirdetésen innen lévő diákjainkkal elmentünk, szerettünk volna egyet itt misézni, de sajnos nem tudtuk megközelíteni az árva gyerekekkel az elhagyott, árva templomot. Majd legközelebb, ha szárazabb idő lesz...
Csaba t.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege, hogy a másik emberre figyelek, kiüresítem önmagamat. Jézus Krisztus nem napi nyolc órára jött el az Égből, hogy közben félállásban a mennyei ügyes-bajos dolgokkal is tudjon foglalkozni a földi elintéznivalói után, hanem kiüresítette önmagát, hogy csak mi legyünk az Ő gondjai (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 14. péntek, Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lelkiismeret és vallásszabadság

A lelkiismereti és vallásszabadság jogos védelméből vallásháborúk törtek ki, melyek súlyos vérengzésekhez, igazságtalanságokhoz vezettek oda-vissza.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube