SEGÍTS URAM MEGLÁTNI A SZÉPET MAGAM KÖRÜL…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_20294419_1454799931262287_6209147712050368265_n.jpgUram nyisd meg a szememet a szépre, az értékre, hogy megtudjam látni a Te drága ajándékaidat! Segíts, hogy örvendezni tudjak mindannak, mit ajándékba kaptam, kapok, és így szépen lassan én magam is ajándékká akarjak válni, ajándék tudjak lenni testvéreimnek! Kicsinységem tudatában alázattal kérlek ad, hogy én is a kertedben egy ragyogó szép virágod lehessek!! Segíts, hogy mind többen vágyjunk arra, ami a rét virágainak olyan egyszerű!! Ne negatívak, sebek legyünk ezen a földön, hanem merjük virágba borulni! Teremje meg életében ki ki a maga gyümölcseit!! 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 19. kedd, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube