Gálospetri gyerekeink szárazon és vízen!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_Montazsgalospetri.jpgA jókedv, és a vidámság bőségesen megtalálhat a házban amint a képek is bizonyítják!! Itt most a szederszínű cipőkről szeretnék írni!! A lányok elmentek napszámba dolgozni, és első keresetükből vettek maguknak egyforma cipőt, amire nagyon büszkék!! Én meg rájuk vagyok nagyon nagyon büszke, mert lám nem csak dolgozni tudnak a mi gyerekeink, hanem a munkájukat már anyagilag is értékelik, és ők a keresetüket szeretettel, szépen be tudják fektetni!! Istennek legyen hála a gálospetri otthonunkért, a Szentháromságról elnevezett házért és annak nagyszerű nevelőiért Erzsikéért és az ő szeretett kolléganőjét Éváért!! 
Hála és köszönet a munkájukért, amiért ilyen ügyes gyerekeket nevelnek, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube