Tóth Andrea lett a Székelyhídi új házvezető

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_117169623_1878632052278650_1214936422852680294_n.jpgTóth Andrea lett a Székelyhídi új házvezető, miután elődének Nagyfalusi Évának megkérték a kezét! (Évának gratulálunk, kívánjuk, hogy nagyon boldog legyen Csíkszeredában és eredményesen szépen segítse a székelyföldi otthonainkban felnövekvő és már felnőtt gyerekeinket.... majd erről az új munkájáról beszámolunk.) 
Andrea a Tusnádi házból jött át (az ottani gyermekek nagy szomorúságára), a gyermek Jézus Otthon vezetéséért Székelyhídra. Szeretettel ajánlom öt is az ottani gyermekeket az imáitokba, segítő szeretetetekbe! Álljunk melléje e szép, de nem könnyű munkában, felnövekvő gyermekeink érdekében!  
Bizalommal, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube