...egy újabb tanév ajtaja előtt toporogva

b_300_300_16777215_00_images_stories_119447293_3913963678619814_2958689048260088729_o.jpg...egy újabb tanév ajtaja előtt toporogva ,ahol nem csak a Tudomány Tengere az ismeretlen ,hanem még egy parányi vírussal is szembe kell nézni amely átírta az elmúlt hónapok mindennapjait és folyamatosan írja ... 
Ők az iskolába indulók , mától...másik része online kezd...Matematikai szakszavakkal élve ,egy bonyolult több ismeretlenes feladat az idei tanév kihívása ...ingujjat felgyűrve - gyakran kezét mosva, a szájmaszk mögött mosolyogva- alkalmazkodni kell az új élet formához, nem a rettegés és félelem kultúráját elsajátítani ,hanem az elővigyázatos - megfontolt magatartást . 
A Jóisten minket úgy segítsen , és kérjük áldását lépteinkre, új tanévünkre ! Csíksomlyói Szűzanyánk közben járásával : Előre ! Szent István atyánk  imádkozz érettünk és bátorságod ,kitartásod, bölcsességed legyen a  mi erőnk és példaképünk !
Kép: Szent István Otthon diákjai

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

El tudom képzelni, hogy az emberiség nagy fájáról ágak fognak letörni és pusztulnak el – törtek le eddig is a történelem folyamán –, de valamilyen módon ez a szent törzs kihajt. Isten munkálkodik. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 28. hétfő, Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szűzanya...

A Szűzanya nem hatalmas prédikációkkal nőtt fel oda, hogy a Mennyek Királynéja legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube