URAM KI VAGY TE AZ ÉLETEMBEN ?…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_17097527_1299954670080148_6590615754934849506_o.jpgKinek tartotok engem? Kérdi Jézus Krisztus tőlem is, tőled is! Az én válaszom nagyon egyszerű: életem értelme Jézus Krisztus, az a biztos sarok, ahol minden, de minden ami fontos, megfordul életemben! Ő az a Végtelen, melyre minden ablakomat, ajtómat szélesre tárom, Ő az iránytű, az út számomra, és a Társ is akivel nap mind nap útra kelek! A mindennapokban, minden párbeszédem célja és példája is Jézus Krisztus, szólni legszívesebben az Ő szavaival szólnék és mindenekelőtt hozzá szeretnék fordulni tanácsért, kalácsért, mindenért! Az emberekkel való viszonyomban, a gyermekek nevelésében Ő a példaképem, nagyon szeretném megtalálni azt a nyitott, őszinte, bizalommal telt hangot, mellyel Ő szólt a barátaihoz, az embertársaihoz! Azt szeretném, ha az Ő útja az én utam lenne, ha Őt tudnám követni gyermeki bizalommal akár a Golgotára is ! Minden gyarlóságom ellenére nagy nagy alázattal mondom, hogy Jézus Krisztus számomra az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, a Nagybetűs Mester, a nagybetűs Társ, a nagybetűs Cél, a nagybetűs Minden!  
Híztatlak, hogy fogalmazd meg te is - Jézus kérdésére a magad válaszát!
Szeretettel, 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube