A szeretet Istene...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_120271766_1933104923498029_6936593768532450683_n.jpgA szeretet Istene nem virág a kalapom mellett. Ő számunkra létkérdés. Isten nélkül, az első parancs teljesítése nélkül nem tudom, hogy az ember elkárhozik-e vagy nem, de azt biztosan állíthatom, hogy igazán boldog soha nem lesz. Ezért tanítja az Egyház: boldog akarsz lenni, Uradat, Istenedet imádd. Igen, ha boldog akarsz lenni, szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes elmédből, minden erődből.
A parancsolatokkal Isten nem korlátokat állít fel, hanem utat mutat. Nem lenyesi a szárnyainkat, hanem megtanítja az aerodinamika azon törvényét, amivel a magasba emelkedhetünk e földről.
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube