A szeretet legyőzhetetlen, elpusztíthatatlan!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_ryan-hutton.jpgA fényt nem nyeli el a sötétség, az égbolton ragyogó csillagok fénye évmilliárdokkal ezelőtt kelt útra, évmilliárdnyi fényévek távolságából jön a sötét, hideg űrön keresztül és nem kopik meg, nem szennyeződik, nem hűl ki!  A szeretet sokkal inkább  ilyen, örök, halhatatlan, elpusztíthatatlan, egészen biztos, hogy diadalmasan győzedelmeskedni fog bennünk is és körülöttünk is!
Reményteli szívvel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube