MEGVÁLTÓNK NYOMÁBAN …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_121356088_1771699159660589_5018887575714078253_o.jpgKitartott mellettünk nem hagyta el az embert , nem kényszerített, nem zsarolt, nem manipulált, nem mondta azt, hogy ez menthetetlen helyzet, megérdemeltük a sorsunkat, hanem hagyta , hogy elfogják, megalázzák, megkínozzák, és még a kereszten is azt imádkozta :”Atyám bocsáss meg nekik hisz nem tudják mit tesznek “ Lk23,24 A Golgotára vezető úton így szólt :”Ne engem sirassatok . Inkább magatokat és gyermekeiteket sirassátok .” Lk 23,28
Mi, emberek hamar bedobjuk a törülközőt , összeveszünk, hátat fordítunk egymásnak, elválunk, lehúzzuk a rolót. Isten nem így tesz , kitart a szeretet útján egész a kereszthalálig.. Ez példa számunkra is , hogy ne adjunk fel olyan könnyen a küzdelmünket egymásért.
Szeretettel,
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 27. szerda, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube