MEGVÁLTÓNK NYOMÁBAN …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_121356088_1771699159660589_5018887575714078253_o.jpgKitartott mellettünk nem hagyta el az embert , nem kényszerített, nem zsarolt, nem manipulált, nem mondta azt, hogy ez menthetetlen helyzet, megérdemeltük a sorsunkat, hanem hagyta , hogy elfogják, megalázzák, megkínozzák, és még a kereszten is azt imádkozta :”Atyám bocsáss meg nekik hisz nem tudják mit tesznek “ Lk23,24 A Golgotára vezető úton így szólt :”Ne engem sirassatok . Inkább magatokat és gyermekeiteket sirassátok .” Lk 23,28
Mi, emberek hamar bedobjuk a törülközőt , összeveszünk, hátat fordítunk egymásnak, elválunk, lehúzzuk a rolót. Isten nem így tesz , kitart a szeretet útján egész a kereszthalálig.. Ez példa számunkra is , hogy ne adjunk fel olyan könnyen a küzdelmünket egymásért.
Szeretettel,
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube