A világunkat ne leuraljuk...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_122151353_169046868224165_2315123577082808392_o.jpg"Minden, amit hordunk, viselünk, birtoklunk, terhet jelentenek számunkra. Amit a kosárba teszünk, azt cipelnünk kell. A mai ember azért liheg, mert agyonterheli magát mindenféle limlommal.
Ha egy virágot szeretsz, akkor lehajolsz hozzá és megcsodálod, ha magadat szereted, akkor a virágot letéped és otthonodba hurcolod.
A világunkat ne leuraljuk, bőröndjeinkbe gyömöszöljük, hanem szolgáló szeretettel csodáljuk. A bőröndjeink így is, úgy is itt maradnak.
Ne úgy éljünk, mint egy rákos daganat, amely magába gyűjti a szervezet életerejét hatalmasra növekszik, hanem úgy, mint egy dobogó szív, melynek minden dobbanása életerővel tölti el testünket."

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege nem az önmagam nézése, hanem a találkozás, a másikhoz való odafordulás. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 3. csütörtök, Ferenc napja van. Holnap Borbála és Barbara napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Természet

Természetes, hogy kinövünk egy-egy cipőt, ruhadarabot.Társadalmi szokások, valós vagy vélt értékes beidegződések dőlnek körülöttünk halomba. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube