Erdélyben is hajnalodik...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_121649400_4017316268284554_2428803877931107014_n.jpgErdélyben is hajnalodik, nélküled! Kedves Klára hitem telefonjával szeretettel hívlak és tudom, hogy most is, mind életed során minden hívásra természetes egyszerűséggel válaszolsz: "Itt a mennyország!" Én mint mindig, most is azt kérdem: Hogy vagy, hogy vagytok, minden rendben? Te meg ahogyan mindig, a gondokat is érintve, szépen megnyugtatsz, vigasztalsz, bátorítasz! 
Jó volt, jó veled beszélni, jó munkatársunk voltál, köszönöm, hogy életed utolsó leheletéig dolgoztál a gyermekeinkért, a gyerekeink között! A betegségek megjelenése után gondoltam, hogy feladod Keresdet, de te férjeddel, ahogy az orvosok engedtek a kórházból azonnal jöttél vissza a gyermekek közé és megtörve, szenvedve is tetted mit tehettél! Köszönjük jóságodat, a gyermekekért végzett munkát és arra kérünk most onnan a "mennyországból" pótold azt az a hatalmas űrt, amit a férjed és mindannyiunk életében magad után hagytál!
Őszinte részvéttel,
Csaba t.
Kép: Zsóka nevelőnőtől 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Számomra a kereszténység nem verejtékszagú, nem arról szól, hogy önmagamra figyelve erőlködöm, hogy megtisztuljak, testemet, lelkemet különféle gyakorlatokkal megzabolázzam, nem görcsölök azon, hogy tökéletessé váljak – jó nekem egyszerű, ferences kistestvérnek lenni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 5. szombat, Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Adventben

A világvégén lesz Krisztus második eljövetele is. Az Egyház várja, hogy Urunk, Jézus újra eljöjjön, és láthatóan mindig velünk legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube