Az imádság beszélgetés Istennel

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_137380372_225099879285530_6890940060342019714_o.jpgBevonulok a lelkem szentélyébe és azt mondom, hogy Uram, köszönöm ezt a szép napot. Bizonyos idő után az ember érzi, hogy mi az, amit az elmúlt napokban jól csinált, vagy amit jóvá kéne tenni, be kéne pótolni, azt is érzi, hogy mi az, ami jó volt, amiért hálát kell adni. Ebbe a belső szentélybe kell minden nap bemenni. Először téblábolni fogsz, de hidd el, nem egy lakatlan sziget vagy, a Szentháromság élő temploma a tested. Teremtő Istened mindig veled van, és nem azért, mert nincs, ahol lakjon, hanem azért, mert szeret téged és el akar halmozni ajándékaival. Maradj csendben, és alázattal tartsd imádságos szereteted karjaiban Istenedet, és életed csodaszépen virágba borul.
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 27. szerda, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube