A porszem

dec10.jpgA világvégén halhatatlan lelkünk halhatatlan testet kap. Hogy ez pontosan hogyan történik majd, nagy titok, mint ahogy az is nagy misztérium, hogy egyetlenegy sejtben benne van az egész ember.

Ma már, ha találnak egy mamuttetemet, amely több ezer éve a földben van, egy sejtje alapján meg tudják írni a géntérképét. Még egy kis idő, és tudják klónozni, lesz belőle egy kis mamut. Ha már mi képesek vagyunk arra, hogy egy „porszemből” meg tudjuk állapítani az illető minden tulajdonságát, akkor hadd ne mondjuk már, hogy Istennek mi minden lehetséges, és mi nem!

Az anyaméhben két parányi sejtből kilenc hónap alatt kifejlődik elképzelhetetlenül bonyolult folyamatok eredményeként egy ember, akinek arca, személyisége, érzelemvilága van.

Az embernek sokkal alázatosabbnak kell lennie, hogy megmondja, mi lehetséges, és mi nem. Hiszem, hogy megvan az Istennek a maga módja és eszköze arra, hogy a létbe visszahívjon bennünket.
 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…az érett, Isten akarata szerinti kapcsolatokban a másiknak még a hibái is kisimulnak, megszépülnek, kedvessé válnak előttünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 20. szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Szentlélektől fogant

Azért, mert ezzel kapcsolatban nem volt semmi probléma az akkori közösségben.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube