A szeretet az, amely összeköt...

marc18.jpgA szeretet az, amely összeköti, egyesíti az Istent és az embert, ettől a szeretettől vezérelve meri később megszólítani Pétert, Andrást, Jakabot, Fülöpöt, Tamást..., gyűjti maga mellé követőit.
Jézus Krisztus nem más, mint a megtestesült szeretet. Minden történet, amit a Szentírás leír, erről szól. Jézus ezért tud gyengéd lenni minden elesett emberhez, ezért van benne bizalom, hogy a bűnös asszony többet nem vétkezik, hogy Péter minden gyengesége, tagadása ellenére szereti Őt, és rá meri bízni az Ő drága „jegyesének”, az egyháznak a vezetését.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…bejárhatom az egész világot, de mit használ nekem, ha a lelkem kárát vallja, ha nem tud valaki úgy rám nézni, mint egy gyermek az ő szeretett édesapjára. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek az életében egyetlenek legyünk, mint az, hogy kötöttségek nélkül, saját kényünkre-kedvünkre, lelkileg magányosan barangoljunk életutunkon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2023. június 5. hétfő, Fatime és Fatima napja van. Holnap Norbert és Cintia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Krisztus nélkül...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”, hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube