Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Gonosz lélek

okt-20.jpgAzt mondják, ha a Gonosz lélek nem tud valakit rosszra csábítani, a jó eltúlzására veszi rá.
Hajszolja, és a kifáradt, kizsigerelt ember könnyen hoz rossz döntéseket. Imádságos lélekkel nap mint nap fel kell tennünk a kérdést magunknak: Mi a mi dolgunk, mi a mi feladatunk? Mi az a gyümölcs, amit nekünk kell megteremnünk?
Egy családfőnek fontos feladata, hogy a családjának a szükséges dolgokat előteremtse, de ez nem jelenti csupán az anyagi javakat. Fontos, hogy az apa jelen legyen a család életében, hogy a gyermekei megtapasztalhassák már itt a földön a mennyei Atya szeretetét, aki odafigyel rájuk, törődik velük.
Hogyan képzelhetik, hogy Isten meghallgatja az imádságukat, ha a szülő oda sem figyel rájuk? Hogyan higgyék el, hogy Isten irgalmas, és még a hajuk szálát is számon tartja, ha a szülő csak a tárgyi dolgokkal foglalkozik, a gyermek lelkére, érzéseire, mindennapi problémáira, félelmeire oda sem figyel?

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. június 24. csütörtök, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube