Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Gonosz lélek

okt-20.jpgAzt mondják, ha a Gonosz lélek nem tud valakit rosszra csábítani, a jó eltúlzására veszi rá.
Hajszolja, és a kifáradt, kizsigerelt ember könnyen hoz rossz döntéseket. Imádságos lélekkel nap mint nap fel kell tennünk a kérdést magunknak: Mi a mi dolgunk, mi a mi feladatunk? Mi az a gyümölcs, amit nekünk kell megteremnünk?
Egy családfőnek fontos feladata, hogy a családjának a szükséges dolgokat előteremtse, de ez nem jelenti csupán az anyagi javakat. Fontos, hogy az apa jelen legyen a család életében, hogy a gyermekei megtapasztalhassák már itt a földön a mennyei Atya szeretetét, aki odafigyel rájuk, törődik velük.
Hogyan képzelhetik, hogy Isten meghallgatja az imádságukat, ha a szülő oda sem figyel rájuk? Hogyan higgyék el, hogy Isten irgalmas, és még a hajuk szálát is számon tartja, ha a szülő csak a tárgyi dolgokkal foglalkozik, a gyermek lelkére, érzéseire, mindennapi problémáira, félelmeire oda sem figyel?

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2022. január 19. szerda, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube