A porszem

dec10.jpgA világvégén halhatatlan lelkünk halhatatlan testet kap. Hogy ez pontosan hogyan történik majd, nagy titok, mint ahogy az is nagy misztérium, hogy egyetlenegy sejtben benne van az egész ember.

Ma már, ha találnak egy mamuttetemet, amely több ezer éve a földben van, egy sejtje alapján meg tudják írni a géntérképét. Még egy kis idő, és tudják klónozni, lesz belőle egy kis mamut. Ha már mi képesek vagyunk arra, hogy egy „porszemből” meg tudjuk állapítani az illető minden tulajdonságát, akkor hadd ne mondjuk már, hogy Istennek mi minden lehetséges, és mi nem!

Az anyaméhben két parányi sejtből kilenc hónap alatt kifejlődik elképzelhetetlenül bonyolult folyamatok eredményeként egy ember, akinek arca, személyisége, érzelemvilága van.

Az embernek sokkal alázatosabbnak kell lennie, hogy megmondja, mi lehetséges, és mi nem. Hiszem, hogy megvan az Istennek a maga módja és eszköze arra, hogy a létbe visszahívjon bennünket.
 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az Úr imájában azt kérjük, hogy bocsássa meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek. Ez nemcsak egy ájtatos kérés, hanem a bűneink megbocsátásának feltétele!” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. március 1. péntek, Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Virágvasárnap szamárháton bevonult Jeruzsálembe

Mikor virágvasárnap szamárháton bevonult Jeruzsálembe, ujjongó tömeg vette körül, de amint megtudták, hogy nem a földön, nem az elnyomók elűzésével akarja megvalósítani Isten országát, a nép csalódott Benne, elfordult Tőle.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube