Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

A rossz úton járó ember szenved...

febr20.jpgA rossz úton járó ember szenved saját rosszasága miatt már itt a földön is.
Ő áldozat, szeretetre, irgalomra méltó, és nem ítéletet, hanem megváltást, felszabadítást vár tőlünk. Ha jósággal lehajolunk hozzá, és párbeszéddel, szeretettel felszabadítjuk, akkor társunk lesz és megírja a maga szeretethimnuszát. Mindannyian arra várunk, hogy tisztán lássunk, és szabadon szárnyaljunk, hogy a röpülésünket a sötétség, tévedés, a gyűlölet ne törje derékba.
Mennyire balgák vagyunk, mikor egymást kölcsönösen kikiáltjuk terroristának, megrögzött, elvetemült népellenségnek, és ádáz gyűlölettel pusztítjuk egymást a gonosz lélek sátáni kacajától kísérve.
Ha gyűlöletben, kapzsi butaságban élünk, akkor vásári bábok vagyunk a gonosz kezében. Mindannyian arra várunk, még ha kimondani nem is tudjuk, hogy szeretettől vezetve szabadon szárnyaljunk.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ahogy az üres templomtoronyba mindenféle állat, pók, rágcsáló, bagoly befészkelheti magát, ugyanígy a gonosz könnyen otthonra talál kongó szívünkben, ha nem tölti el a Szentlélek. Amint a régóta hallgató harang megcsendül, elűz onnan mindent, ami nem odavaló, ugyanez történik, ha az imádság, az evangélium tanítása, a szentségek kegyelme tölti be az ember életét.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. március 31. kedd, Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus gyerekkora

Nagyon szeretem magam elé képzelni, hogy Jézus, mielőtt egyet is prédikált és egyetlen csodát is tett volna, elment kergetőzni és bújócskázni a názáreti gyermekekkel.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube