Szépkenyerűszentmártoni tanya interjú

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_szepkenyerusztmarton.jpgNyílnak a kapuk a fiatalok előtt!! Ez a meghívó nem csak a Szent Ferenc Alapítványnál végzett fiataloknak szól, hanem mindazoknak akik a nagyvilágban szakmát tanulva szívesen visszatérne Erdélybe!! 

Szent Mártonnak közbenjárását kérve imádkozzunk Szépkenyerűszentmártonért, azért, hogy ez a Szamosújvár határában lévő mezőségi falu csendjét újból felverje az egészséges gyermek kacagás, a becsületes munkájuk gyümölcsében gyönyörködő fiatalok kurjantása!!
Reményteli szívvel osztom meg a Gyermek Jézus Stúdió munkáját,
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mindenkit arra biztatok, hogy keressen, kutasson, állandóan kérdezzen, vizsgáljon meg mindent, kalapáccsal üssön nagyot rá, hogy az az eszme, filozófia, amelybe beleszületett, elég erős talajon áll- e, vizsgálja meg a gyümölcseit önmaga és mások életében: ad-e lelki békét, segíti-e a kibontakozást, erőt ad-e a nehéz helyzetekben, a szenvedés idején, szolgaságba taszít-e, magam körül forgok-e általa, vagy segít kinyílni mások felé… (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 11. szerda, Árpád és Árpádina napja van. Holnap Gabriella napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A bizalom

Jézus Krisztus saját testében támadt fel, nem maradt ott a porhüvelye a jeruzsálemi sírban. Isten valamilyen módon újra „össze fog minket legózni”, és a saját testünkben fogjuk meglátni az Urat. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube