Gyerekektől gyerekeknek

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_cstgyerekkel0916.jpg"Kis imával, kis áldozattal, gyermekek segítenek gyermekeknek."

 

 

 A napokban meglátogatott a Pápai Missziós Művek képviselője Sebastian verbita atya és a gyermekeinknek hozott 8500 üres füzetet, hogy a mi gyerekeink írják tele figyelmes szeretettel! A füzetet az alábbi levéllel adta át, melyet nagy - nagy szeretettel megosztok, bízok benne, hogy ha figyelmesen elolvassák a gyermekeink az ő füzeteiknek honnan is vannak, akkor kevesebb paca és szamárfül születik a füzeteken! 
Hála és köszönet a sok - sok füzetért a Pápai Missziós Műveknek és Benvin Sebastian  verbita atyának!!
Szeretettel, 
Csaba t.

Mint írtam előző levelemben a Szent Gyermekség Műve missziós közösségének a mottója: "Kis imával, kis áldozattal, gyermekek segítenek gyermekeknek." Erre a lelkületre több, mint 1000 általános iskolás korú gyermek tett önként fogadalmat Magyarország szerte. Gyermekeink imái és apró lemondásai minden évben segítséget nyújtanak egy-egy kiválasztott közösségnek, támogatva a misszionáriusok munkáját.
A füzeteket a gyermekek édesség, chips, zsebpénz (stb) lemondásaiból gyártattuk adománygyűjtés és rászoruló családok iskolakezdési támogatása céljából. Fontos számunkra, hogy a missziós gyermekeink minden esetben tájékoztatva legyenek arról, hogyan és mire használtuk fel az ő kis lemondásaikat. 
Szeretnénk osztozni a gyermekek örömében, szeretnénk hirdetni, hogy "jó dolog jónak lenni!"
P. Benvin Sebastian SVD igazgató atya nevében is tisztelettel 
Bágya János

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 9. csütörtök, Lukrécia napja van. Holnap Amália napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gondoljunk...

Gondoljunk az egyházüldözésekre, amikor vadállatokkal tépették szét őket, máglyán égették el, csonkították meg a katolikusok millióit, akik a pogányok vagy a más vallásúak hitét nem vették át.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube