Tóni tanúságtétele

 

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_4589.jpgUtunkon Tóni a vak fiatalember fog vezetni, ki már körbe járta egész Magyarországot fehér bottal, és 23 kilós hátizsákjával!! Szeretné a gyermekeinknek megmutatni, hogy a legnagyobb talentum amit Isten adhat az a töretlen akaraterő, mellyel akár fogyatékossága is célba juthat az ember!  

 

 
 
 

 

 
 Tóni tanúságtétele:
Puskás Antal egy csodálatos ember!! A múlt hétvégéjén jött Dévára, hogy velünk együtt zarándokolt Vajdahunyadra! A gyermekeinknek a dévai templomban egy olyan hiteles beszédet tartott, melyet mindenki szájtátva hallgatott!! Nehéz nyugodt szívvel hosszan nézni az ő tanúságtételét, de biztos, hogy megéri,  sok erőt, lendületet nyersz ha megteszed!! 
Teljes szentmise:

Csaba t. 
Kép: Tónival a kereszt tövében!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A hegyre fel sok út vezethet. Viszont van egy út, amelyet maga az Isten mutatott meg nekünk, és nem hiszem azt, hogy más út biztosabban, egyszerűbben elvezetne az Égbe. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 19. kedd, Erzsébet napja van. Holnap Jolán napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő is osztozik...

A mindennapi földi életben, ha rosszat tettünk, bánkódunk azért is, mert félünk a számonkéréstől, a büntetéstől vagy az elmaradó jutalomtól – ez egy tökéletlen, önzésen alapuló bűnbánat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube