Ünnepnap a magányban!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Fopasztorok_10245589_617118331715094_4601478119177257553_n.jpgSzép virágvasárnapját mindannyiunknak! Az Egyesült Nemzetek Szervezetének döntése szerint 1985 az ifjúság nemzetközi éve volt, ekkor II. János Pál pápa az év virágvasárnapján apostoli levelet intézett a világ ifjúságához. Azóta a katolikus egyházban virágvasárnap egyben Ifjúsági világnap is. Akkor így írt II. János Pál: "Írtam nektek, ifjak, mert erősek vagytok: él bennetek Isten tanítása, és legyőztétek a gonoszt."

 
Ezen a napon imádkozzunk mi is tudatosan a fiataljainkért, legyen Virágvasárnapja Krisztusnak hozsannát éneklő ifjúság napja!! Úgy érzem magam mint Mózes az ígéret földjének a határán! Igen, egy gyönyörű új korszak határához értünk! Mi idősek, vágyakozva nézünk a holnapba, mely a jól feltarisznyált fiataljainkra vár!! Igen, egészen biztos, hogy nem egy összeomló világ határán állunk, hanem egy új korszak küszöbén, mely Isten drága ajándékaként vár reánk!!

Szeretettel, 
Csaba t.
Déván - 12.00 órától szentmise!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az ember dorbézol, de aztán rájön, hogy mélységesen üres az élete, és hogy a jócselekedetek, a szeretetből vállalt feladatok mérhetetlenül boldogabbá teszik az embert. Akkor már olyan egyszerű dönteni, és mint a virág, magától értetődő természetességgel fordítja a fejét a tiszta fény felé.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 4. csütörtök, Bulcsú napja van. Holnap Fatime és Fatima napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az igazságtalanság

Az édesapámat igazságtalanul börtönbe zárták, és a kínzások miatt a szabadulása után néhány hónappal meghalt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube